Vi feirer 500 sendinger!

Takk!

Siden oppstarten av Oslo Streamingsenter på Clarion Hotel Oslo til permanente lokaler i Oslo Spektrum, har vi nå produsert over 500 sendinger av ulik størrelse. 

For et år det har vært. Takk til alle som har kastet seg ut i dette streamingsenter-eventyret med oss. Det siste året har vi blitt kjent med mange nye mennesker og bedrifter, og vi er takknemlige for tilliten vi har fått og stolte av det vi har oppnådd hittil. 

Vi har gjennomført en grundig prosess når det gjelder valg av utstyr for å kunne levere gode løsninger for våre kunder. Utstyrsparken vår er spesialtilpasset kostnadseffektiv og profesjonell streaming, og vi er stolte av produktet vi tilbyr. 

Nå går vi inn i en ny hverdag hvor vi endelig kan møtes igjen, samtidig skal vi ta med alle fordelene fra den digitale hverdagen videre. Profesjonelle digitale produksjoner vil være en viktig del av kommunikasjonsmiksen når verden åpnes igjen, og vi gleder oss til å produsere sendinger sammen med våre kunder fremover. 

En digital kaffeprat med Thomas

Lurer du på om en sending fra Oslo Streamingsenter kan være den rette løsningen for ditt budskap? Book et digitalt møte, så finner vi ut av det!