Glade kunder

Vårt største fokus er at kundene våre er fornøyd med løsningene vi leverer, og at besøkende sitter igjen med en god opplevelse uansett hvilken rolle de har hatt i produksjonen.  

Som en del av vår utviklingsprosess har vi tatt en prat med noen av våre faste kunder om deres opplevelse av Oslo Streamingsenter. Du kan lese litt mer om hver enkelt case under: 

Karl henrik felde kari traa-1
Vi i Kari Traa har brukt Oslo Streaming senter i forbindelse med globale lanseringer av nye kolleksjoner. Resultatet er fantastisk og det er profesjonalitet fra A til Å
Karl Henrik Felde
Brand Director - Kari Traaa
ingjerd thrumer kredinor
Vi har hatt gleden av å samarbeide med Oslo Streamingsenter siden høsten 2020, og er svært fornøyde.De er positive og profesjonelle og leverer løsninger som er midt i blinken ut fra våre behov. Det har ført til at vår kortsiktige løsning med webinarer under pandemien vil leve side om side med fysiske møteplasser i fremtiden.
Ingjerd Grenne Thurmer
Markedssjef - Kredinor ASA
line engelsaas schibsted
Oslo Streamingsenter er profesjonelle, flinke, hyggelige og gjør alltid sitt beste for at jeg som kunde skal føle meg ivaretatt både før, under og etter arrangementet.De er de dyktigste i bransjen og jeg vil ikke nøle med å anbefale de videre.
Line Engelås
Produsent - Schibsted
Johanne Barman-Jenssen
Dette prosjektet ble en stor suksess for Aftenposten Junior, og prosessen frem mot sendingen var både effektiv og lærerik.Vi ser et stort potensiale for å kunne gjennomføre lignende aktiviteter også i fremtiden!
Johanne Barman-Jenssen
Markedsansvarlig hos Schibsted