Produksjons-tjenester

Trenger du noe mer?

Selv om vi tilbyr komplette studioløsninger kan det ofte være behov for noe mer. Her ser du et utvalg av våre mest brukte tilleggstjenester, om du har behov for noe annet strekker vi oss langt for å finne en løsning. 

Sminkør

Sminkør

I studio er det mye lys fra alle retninger slik at du skal fremstå best mulig foran kamera. Derfor er litt pudder i pannen og hårspray i luggen er små, men viktige detaljer som bidrar til å løfte totalinntrykket. Vi skaffer profesjonelle make-up artister til din produksjon.

Prompter

Prompter

Utenfor kameralinsenes rekkevidde finner du masse utstyr og løsninger som hjelper deg til å fremstå trygg og profesjonell. Om du har et langt manus er teleprompter (Autocue) er et godt verktøy som hjelper deg til å holde blikket rett i kamera.

Inspisient

Inspisient

Inspisient (eller innspillingsleder) hjelper deg inn og ut foran kamera, bistår med presentasjonsteknikk, styrer tidsskjema og følger kjøreplan for deltakere og tematikk. Vi anbefaler å bruke inspisient hvis du ønsker mindre å tenke på, eller ved en komplisert sending med mange innslag og deltakere.

Studiotrening med Maiken

Scenetrening

Uansett hvilke erfaring du har med å holde presentasjoner eller lede en samtale har vi massevis av gode råd til hvordan du kan prestere enda bedre foran kamera. Sammen med vår ekspert Maiken Ostermann tilbyr vi studiotrening, hvor du får gode tips, praktisk veiledning og råd.

Grafikk og bakgrunn eksempel

Grafikk

Grafikk er en fellesbetegnelse på korte innslag som brukes informativt i sendingen, i forkant og/eller underveis som naturlig overgang til et nytt tema. Grafikk tilpasses bedriftens farger, fonter og logo, og brukes ofte for å bytte tema, hente inn nye gjester eller for å sy sendingen sammen. Typiske eksempler kan være logoanimasjon eller korte videoinnslag, kalt vignetter.

Catering og mat

Bevertning

Sendinger krever energi, og de færreste jobber bra på tom mage. Vi sørger for at deltakerne i sendingen har tilgang til mat og drikke underveis, uansett om dere ønsker kaffe og croissanter til et frokostmøte eller komplette måltider gjennom en lang dag med opptak.