Produksjons-tjenester

Trenger du noe mer?

Selv om vi tilbyr komplette studioløsninger kan det ofte være behov for noe mer. Her ser du et utvalg av våre mest brukte tilleggstjenester, om du har behov for noe annet strekker vi oss langt for å finne en løsning. 

Sminkør

Sminkør

I studio er det mye lys fra alle retninger slik at du skal fremstå best mulig foran kamera. Derfor er litt pudder i pannen og hårspray i luggen er små, men viktige detaljer som bidrar til å løfte totalinntrykket. Vi skaffer profesjonelle make-up artister til din produksjon.

Prompter

Prompter

Utenfor kameralinsenes rekkevidde finner du masse utstyr og løsninger som hjelper deg til å fremstå trygg og profesjonell. Om du har et langt manus er teleprompter (Autocue) er et godt verktøy som hjelper deg til å holde blikket rett i kamera.

Inspisient

Inspisient

Inspisient (eller innspillingsleder) hjelper deg inn og ut foran kamera, bistår med presentasjonsteknikk, styrer tidsskjema og følger kjøreplan for deltakere og tematikk. Vi anbefaler å bruke inspisient hvis du ønsker mindre å tenke på, eller ved en komplisert sending med mange innslag og deltakere.