Studio LargeHubSpot Video

 

Et fullverdig TV-studio

Gjestelisten i vårt største studio er lang. Her har næringslivsledere, politikere og kjente personligheter vært på besøk og gjennomført gode og interessante sendinger. 

De som imponerer oss aller mest er deltakere som for første gang møter et profesjonelt TV-studio. De kommer ofte inn med høye skuldre og stress i blikket, men blir raskt varme i trøya og trygge foran kamera. Mye fordi vi legger stor vekt på at teknikk, omgivelser og opplevelser skal få alle til å skinne.

I Studio Large kan du formidle budskapet ditt til hele verden – i bærekraftige, digitale sendinger som virkelig imponerer.

Standard oppsett er fem kameraer, lyd og lys, og 4,2m x 2,4m Led-skjermer for å vise grafiske elementer, bilder eller logo i bakgrunnen. Vi har også alle de hjelpemidlene du er vant til som presentasjonsklikker, scenemonitorer, nedtellingsklokke og lignende; våre erfarne og kompetente teknikere står klare til å bistå deg, slik at du kan føle deg trygg på at ditt budskap blir presentert på best mulig måte. Vi viser presentasjoner og video simultant med kamerabilder for seeren, i en såkalt butterfly, eller bilde i bilde. Du ser selvsagt din egen presentasjon og notater på dedikerte skjermer i studio.

I alle våre studio har du valget mellom å sende direkte, eller å gjøre et opptak til å publisere senere. 

Ta kontakt for råd og tips om mulighetene i vårt mest fleksible studio.

Talkshow forran skjerm studio Large

Talkshow

Hvordan bør sendingen bygges opp, og hva er en god sending? Dette er viktige faktorer å tenke på i planleggingen. Vi har masse erfaring og kan hjelpe deg med dette.

Debatt studio large

Debatt

Visualiser din historie med med imponerende grafikk og farger. Vi kan bistå med det meste fra PowerPoint til avansert AR-grafikk.

bannerbilde produktlansering studio large-1

Produktlansering

Hvor og hvordan skal målgruppen få med seg budskapet du presenterer er helt essensielt, vi har utviklet en trygg og stabil plattform akkurat for dette formålet.

Studio Large Debatt med teknikk

Seminar

Et bilde sier mer enn 1000 ord, tenk hvor mye du for fortalt med video? Dessuten er det en fin måte å skape variasjon i sendingen på.

Streamingformater

Det finnes flere måter å produsere en sending, gjennom vår erfaring med hundrevis av prosjekter,  strekker vi oss langt i å finne løsninger som er nødvendige for å imøtekomme dine behov.

Les mer!

Produksjonstjenester

Med tre forskjellige studiostørrelser og flere tilleggstjenester skreddersyr vi en løsning som passer for akkurat din sending. Våre rådgivere og teknikere står klare til å hjelpe deg med innhold til sendingene, som for eksempel presentasjonsdesign, produksjon av filmer, AR i sendingen eller medietrening.

 

Les mer!