Studio MediumHubSpot Video

 

Vårt mest dynamiske studio

Dette studioet har en rekke bruksområder og har blitt brukt til alt fra musikkvideoer til politiske debatter. 

Studioet er en perfekt løsning for deg som ønsker fokus på fag og formidling. Dette studioet brukes blant annet av ledere innen norsk politikk og næringsliv. Her samles gjerne deltakerne for mindre debatter og diskusjoner, ofte med korte presentasjoner underveis. 

Studio Medium legger til rette for den gode samtalen og interessante diskusjoner. Streamingformatet i Studio Medium tydeliggjør agenda og tematikk, og det er enkelt for både deltakere og følgere å holde fokus.

Standard oppsett er tre kameraer, lyd og lys, og tre stk 75″ skjermer for å vise grafiske elementer, bilder eller logo i bakgrunnen. Vi har også alle de hjelpemidlene du er vant til som presentasjonsklikker, scenemonitorer, nedtellingsklokke og lignende; våre erfarne og kompetente teknikere står klare til å bistå deg, slik at du kan føle deg trygg på at ditt budskap blir presentert på best mulig måte. Vi viser presentasjoner og video simultant med kamerabilder for seeren, i en såkalt butterfly, eller bilde i bilde. Du ser selvsagt din egen presentasjon og notater på dedikerte skjermer i studio.

I alle våre studio har du valget mellom å sende direkte, eller å gjøre et opptak til å publisere senere. 

Kurs og webinar i studio medium

Webinar

Hvordan bør sendingen bygges opp, og hva er en god sending? Dette er viktige faktorer å tenke på i planleggingen. Vi har masse erfaring og kan hjelpe deg med dette.

Medium_Landsmøtet_2

Årsmøte

Visualiser din historie med med imponerende grafikk og farger. Vi kan bistå med det meste fra PowerPoint til avansert AR-grafikk.

Medium_Talkshow_1

Talkshow

Hvor og hvordan skal målgruppen få med seg budskapet du presenterer er helt essensielt, vi har utviklet en trygg og stabil plattform akkurat for dette formålet.

Studio Medium_1

Debatt

Et bilde sier mer enn 1000 ord, tenk hvor mye du for fortalt med video? Dessuten er det en fin måte å skape variasjon i sendingen på.

Streamingformater

Det finnes flere måter å produsere en sending, gjennom vår erfaring med hundrevis av prosjekter,  strekker vi oss langt i å finne løsninger som er nødvendige for å imøtekomme dine behov.

Les mer!

Produksjonstjenester

Med tre forskjellige studiostørrelser og flere tilleggstjenester skreddersyr vi en løsning som passer for akkurat din sending. Våre rådgivere og teknikere står klare til å hjelpe deg med innhold til sendingene, som for eksempel presentasjonsdesign, produksjon av filmer, AR i sendingen eller medietrening.

 

Les mer!