Studio SmallHubSpot Video

 

Grønt er ikke bare en farge

Studio Small er et såkalt grønnskjermstudio, der vi erstatter alt som er grønt med grafiske elementer. Teknologien er velkjent i film- og TV-bransjen, og det er kun fantasien som setter grenser for hvordan vi utnytter mulighetene i dette studioet. 

Studioet egner seg godt for en til to personer. Om du skal delta i et viktig nettmøte eller holde innlegg på en konferanse vil du fra dette studioet imponere med helproff produksjon av lyd og bilde. Mange av våre kunder bruker også dette studioet til opptak og direktesendinger av produktpresentasjoner, kurs og webinarer. 

Her får du et kamera, full lysrigg, god lyd og ellers det du trenger av skjermer og presentasjonsutstyr.

Ta kontakt for råd og tips om mulighetene i vårt mest effektive studio!

Small_Digitaltmøte

Nettmøte

Hvordan bør sendingen bygges opp, og hva er en god sending? Dette er viktige faktorer å tenke på i planleggingen. Vi har masse erfaring og kan hjelpe deg med dette.

Produktpresentasjon studio small med bakgrunn

Produktlansering

Visualiser din historie med med imponerende grafikk og farger. Vi kan bistå med det meste fra PowerPoint til avansert AR-grafikk.

Studio_Small_Webinar

Webinar

Hvor og hvordan skal målgruppen få med seg budskapet du presenterer er helt essensielt, vi har utviklet en trygg og stabil plattform akkurat for dette formålet.

Studio Small_4

Presentasjon

Et bilde sier mer enn 1000 ord, tenk hvor mye du for fortalt med video? Dessuten er det en fin måte å skape variasjon i sendingen på.

Streamingformater

Det finnes flere måter å produsere en sending, gjennom vår erfaring med hundrevis av prosjekter,  strekker vi oss langt i å finne løsninger som er nødvendige for å imøtekomme dine behov.

Les mer!

Produksjonstjenester

Med tre forskjellige studiostørrelser og flere tilleggstjenester skreddersyr vi en løsning som passer for akkurat din sending. Våre rådgivere og teknikere står klare til å hjelpe deg med innhold til sendingene, som for eksempel presentasjonsdesign, produksjon av filmer, AR i sendingen eller medietrening.

 

Les mer!