Kredinor hos Oslo Streamingsenter

Kredinor_Banner

 

"Vi har hatt gleden av å samarbeide med Oslo Streamingsenter siden høsten 2020, og er svært fornøyde.
De er positive og profesjonelle og leverer løsninger som er midt i blinken ut fra våre behov. Enten det er studioopptak av interne opplæringsfilmer, webinarer som kobler møteledere og foredragsholdere fra ulike steder, vanlige webinarer fra studio eller større live-sendinger ut til våre kunder eller ansatte. 
Under pandemien ble vi nødt til å avlyse alle kurs og seminarer, men takket være samarbeidet med streamingsenteret klarte vi raskt å etablere webinarer med stadig større tilslutning. " 
Ingjerd Grenne Thurmer – markedssjef, Kredinor ASA

 

Langsiktig og effektivt samarbeid:

Det langsiktige samarbeidet med Kredinor har resultert i et veldig effektivt produksjonsforløp. Det grafiske materiellet ligger til en hver tid klart på våre servere og oppdateres i forkant av produksjonen. Uavhengig av hvilket studio som benyttes sparer dette både Kredinor og oss for mye tid. 

Det har ført til at vår kortsiktige løsning med webinarer under pandemien vil leve side om side med fysiske møteplasser i fremtiden.      

I løpet av året 2021 har Kredinor gjennomført nærmere 50 produksjoner fordelt på våre tre studioer, både direktesendinger og opptak med påfølgende utspilling. Gjennom hele perioden har de hatt én fast prosjektleder som har sikret fremdrift og kontinuitet i prosjektene. 

Er du usikker på formatet streaming?  Ta kontakt med en av våre rådgivere. 

 

 

 

image column 1 dnd_area-module-8
image column 2 dnd_area-module-8
image column 3 dnd_area-module-8
image column 4 dnd_area-module-8
 

Book en kaffeprat med en av våre rådgivere for din produksjon

 

Book et møte med Thomas