10-35 000,-

eks mva

 

Ønsker dere grafikkpakker for deres arrangement? Vi har klargjort flere pakker vi kan tilpasse til deres grafiske profil og behov. Priser på ferdige pakker finner under, ønsker du heller noe som er 100% skreddersydd til dere? Ta kontakt så vil våre flinke designere hjelpe deg.

Small Medium Large
NOK
10 000
6
eks mva
NOK
20 000
7
eks mva
NOK
35 000
29
Eks Mva
Inkludert i grafikkpakker
Presentasjonsmal
Mal som egner seg for presentasjon på stream
Hvilebilde
Ventebilde som legges på før og etter streamen tilpasset din profil.
Vignett
Vignett baser på din logo og profil. En bevegelig introduksjon som fungerer som en start/slutt på sendingen og som også kan brukes for å skape tydelige brudd i sendingen.
Supringer
Supring er grafikken man bruker for å introdusere personer med navn og tittel. Her blir det lagd en supringsmal tilpasset din grafiske profil og rendret ut antallet som står i tabellen.
5 personer
10 personer
20 personer
Fullskjermsplakat for talere
Fullskjermsplakat med bilde av neste taler tilpasset din grafiske profil. Maks 10 personer inkludert i prisen
DVE Butterfly 2 og 3 split
En DVE eller butterfly er når man legger flere bilder i bildet samtidig. Slik vi ofte gjør når vi for eksempel har flere innringere på zoom eller teams. Her lages det en bakgrunnsgrafikk som er tilpasset for disse splittene basert på deres grafiske profil.
Bevegelig bakgrunn
En bevegelig bakgrunn kan brukes både på skjermene i studio, eller som en del av grafikken vi streamer ut. Ønsker du at sendingen skal se litt mer spennende og levende ut så vil vi lage en bevegelig bakgrunn basert på deres grafiske profil.
Bumper
En Bumper er et kort videoklipp som brukes mellom segmenter i sendingen. Denne minner litt om en vignett, men er mye kortere, og vil for eksempel brukes som en overgang mellom en forhåndsinnspilt video og et live stikk. Denne vil selvfølgelig også bli basert på deres grafiske profil.
Wipe
En Wipe er en veldig kort overgang som kan brukes når man klipper mellom forskjellige bilder i sendingen. Denne vil bli basert på deres grafiske profil.